Op zondag 25 september zullen we te gast zijn bij Opel Garage Frijters in Kalmthout en naar goede gewoonte gaan we er weer een groot Opel-volksfeest van maken. 

Het concept zal grotendeels identiek zijn aan eerdere edities. We voorzien dus een dagvullend programma met leuke rondrit op eigen tempo, lunchpakket voor een gezellige picknick onderweg, animatie bij aankomst, open bar, barbecue etc. 

Terug van weggeweest is dit jaar ook de 'New Opel Experience'. Graag geven we jullie de gelegenheid om de nieuwste modellen uit het actuele Opel-gamma te testen. Uiteraard de gloednieuwe Astra, maar ook de Corsa, Mokka, Grandland, Insignia. En voor wie graag eens de sensatie van elektrisch rijden ontdekt, ook die varianten zullen beschikbaar zijn! 

De toeristische rondrit van ca. 100 km loopt dit jaar doorheen het mooie en rustige Kempense natuurlandschap. De route wordt beschreven in een verzorgd roadbook met eenvoudige “bol-pijl”-tekeningen. Na de rondrit is er nog uitgebreid de tijd om na te praten in ons befaamde Blitz Café en ons eigen Blitz Biertje te degusteren. Op de parking van garage Frijters zal de nodige ambiance voorzien worden en wie wenst kan ook inschrijven voor een lekkere barbecue

Het treffen staat open voor alle klassieke Opels, ongeacht type en bouwjaar. Beschik je zelf over een klassieke Opel, of heb je sympathie voor het merk, dan mag je niet ontbreken op OPEL “Oldies on Tour”. Op geen enkel oldtimertreffen in België klopt het Opel-hart immers sneller!   

Alle detailnfo kan u vinden op de affiche in bijlage. 

Om de opkomst zo correct mogelijk te kunnen inschatten, vragen wij u in te schrijven voor 15 september via het inschrijvingsformulier in bijlage

Wij kijken er enorm naar uit om de draad weer op te pikken en hopen jullie allen te mogen verwelkomen!

Voor verdere informatie kan u contact opnemen met Philip Copmans – email:  – GSM 0476/88.45.42

PS: Vergeet ook niet onze facebook pagina regelmatig te checken voor updates!

Met vriendelijke groeten,

Het OPEL “Oldies on Tour” team

Bekijk het Affiche Oldies on Tour 2022 (PDF) Download inschrijfformulier (DOCX)

Volg ons via