Op deze zondag vindt er wederom de gezamenlijke onderdelenbeurs plaats van de Opel Manta Club Nederland en de Opel GT Club Nederland in Maarsseveen, provincie Utrecht.

Wanneer: zondag 18 maart 2017
Waar: Partycentrum “De Wilgenplas”, Maarsseveensevaart, Maarsseveen, Provincie Utrecht
Verkopers: welkom vanaf 10.00 uur voor het opbouwen van de stands
Bezoekers: welkom vanaf 11.00 uur
Toegang: Gratis (neem wel je lidkaart mee!)

Dit is nog steeds DE beurs voor onderdelen van Opel GT, Manta A en B en nog veel meer Opels aan het begin van het nieuwe jaar! Alles aangeboden door Opel enthousiasten voor Opel enthousiasten. Veel onderdelen, folders, modellen, onderdelen en natuurlijk de clubartikelen stands van zowel de Opel GT als de Manta Club.

Opgeven:

Iedereen die een tafel wil hebben om onderdelen te verkopen dient zich zo snel mogelijk op te geven bij Marc Schaafsma (zie email & telefoon voor in dit blad op blz. 1). Er is de mogelijkheid voor meerdere tafels per verkoper, maar dat is afhankelijk van de interesse en beschikbaarheid (eigen tafel meenemen is handig!).

Routebeschrijving:

Vanaf A2 (Amsterdam-Utrecht): Afslag Maarssen/Vleuten/Utrecht/Zuilen (N230, afrit 6) op. Afslag Utrecht-Noord/Zuilen nemen. Boven bij T-splitsing linksaf richting Maarssen-Dorp aanhouden. Rotonde rechtdoor. Einde T-splitsing rechtsaf de Maarsseveensevaart op. Bij “de Colonie” en restaurant "De Wilgenplas" linksaf de inrit oprijden. Daarna voorbij de slagboom doorrijden tot de parkeerplaatsen aan de rechterkant. Daar is het partycentrum "De Wilgenplas".   Let op de drempels!

Vanaf de A27 (Hilversum-Utrecht): Afslag Utrecht-Noord (N230). Eerste rotonde rechtsaf richting Maarssen/Maarssenbroek aanhouden. Volgende twee rotondes rechtdoor (N230). Dan afslag Utrecht-Noord/Zuilen nemen. Boven bij de T-splitsing rechtsaf richting Maarssen-Dorp aanhouden. Rotonde rechtdoor. Einde T-splitsing rechtsaf de Maarsseveensevaart op. Bij “de Colonie” en restaurant "De Wilgenplas" linksaf de inrit oprijden. Daarna voorbij de slagboom doorrijden tot de parkeerplaatsen aan de rechterkant. Daar is het partycentrum "De Wilgenplas".   Let op de drempels!

Volg ons via