Op 6 mei 2023 gaan we weer sleutelen aan onze GT’s. Opnieuw zal Autobedrijf Colijn aan de Dr. Welferweg 68 te 3615 AP in Westbroek onze gastheer zijn. De website van dit bedrijf is te vinden via: https://autobedrijfcolijn.nl/

De Locatie is:

Autobedrijf Colijn
Dokter Welfferweg 68
3615 AP Westbroek

De ontvangst is vanaf 10.00 uur. Koffie met wat lekkers is voor gezorgd.

Wat gaan we doen?

Op veler verzoek is er opnieuw de mogelijkheid om uw GT te laten afstellen. Dat betekent: Kleppen stellen, ontsteking controleren en carburateur afstellen. Doordat wij moeilijk aan klepdekselpakkingen kunnen komen, vragen wij u deze zelf mee te nemen. 

Controle op veiligheid en staat van de GT. Dit onderdeel is nieuw voor ons allemaal. De meeste klassieke GT’s zijn ouder dan 50 jaar en daardoor niet meer APK-plichtig. Om toch een indruk te hebben van de staat van uw auto kunt u zich aanmelden voor een vrijwillige inspectie. Deze inspectie wordt uitgevoerd door een erkende APK Keurmeester en u ontvangt zijn bevindingen in de mail. Als bijlage vindt u de lijst met controlepunten.

Ter verduidelijking: De Opel GT Club Nederland biedt deze controle aan maar kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele gebreken aan uw auto die zich later openbaren. U moet dit opvatten als een dienstverlening aan onze leden vanuit de vereniging waar de verenging geen aansprakelijkheid voor kan aanaarden.

Als derde punt zal er gespeurd worden naar een olielekkage in de auto van een van onze leden. Deze is al aangemeld.

Ook zal er opnieuw een onderdelenmarkt georganiseerd worden waar u voor kunt inschrijven en waar u uw overbodige onderdelen kunt verkopen. De tafel wordt u kosteloos aangeboden.

Uiteraard zijn de leden die hun auto niet willen laten controleren of afstellen maar slechts belangstelling hebben ook van harte welkom.

Voor een broodje en andere versnaperingen wordt weer gezorgd.

U bent vanaf 10 uur van harte welkom. De inschrijving sluit op 30 april 2023.

Graag zien we u op 6 mei a.s.

Inschrijving gesloten

Aanmelden was mogelijk vóór 30 april.

Volg ons via