De 30e keer dat deze beurs zijn deuren gaat openen beloofd een hele mooi jubileum te worden. Daarnaast zijn er meerdere jubilea die op deze beurs aandacht zullen krijgen: 40 jaar Mercedes W123, 60 jaar Fiat 500 en natuurlijk 50 jaar Opel GT!

Bij het ter perse gaan van dit nummer is het nog niet duidelijk of Opel en de Federatie van Europese Opel GT Clubs een stand zullen hebben op deze beurs. Het is simpelweg nog te vroeg, want de inschrijving voor de beurs is nog niet geopend. Voor Opel Automobile GmbH geldt dat zij nog midden in de overname door PSA zitten en er nog geen duidelijkheid is over de budgetten voor 2018.

De Federatie van Europese Opel GT Clubs hoopt echter dat zij ook in 2018 weer op de beurs aanwezig zijn om 50 jaar Opel GT te vieren! En hopelijk kunnen we dat  - zoals gewoonlijk – weer op de bekende plaats in de Hal 6.1 (boven) doen. Als die hal nog bestaat, want men is aan het verbouwen en het is onbekend of Hal 6 al afgebroken is of niet. Mocht dat zo zijn kan het zijn dat wij een andere plaats  krijgen op de beurs – en dan wordt het een speurtocht om ons te vinden. 

Let op de Nieuwsbrief, mail, fora en internet voor nieuws hierover!

Wanneer:

Woensdag 21 maart t/m zondag 25 maart 2018

Waar:

MESSE ESSEN GmbH
Norbertstrasse 2
45131 Essen

Route:

Via de Autobahnen A52, A3 en A40/42. Buiten Essen zijn al parkeerplaatsen van waaruit pendelbussen rijden.

Volg ons via