Beste clubleden,

Het heeft een tijdje geduurd maar hier is dan de uitslag van de ontwerpwedstrijd voor het herinnerings T-shirt 40 jaar Opel GT Club Nederland & 25e Opel GT Europa-treffen 2017.

Afgelopen maart was de sluitingsdatum voor de wedstrijd. We hebben maar liefst 9 inzendingen ontvangen!! U kunt zich dan ook wel voorstellen dat de onafhankelijke jury het buitengewoon moeilijk heeft gehad met de keuze.

Het werd erg spannend want een aantal ontwerpen waren zo goed dat ze echt topscores qua beoordeling hebben gekregen. De top 3 lag dan ook tussen de beste en de derde plaats maar 11 punten uit elkaar.

Vanzelfsprekend is er natuurlijk een winnaar uit de bus gekomen. Het winnende idee is van John Verboeket en dit is uitgewerkt tot het uiteindelijk design door Tom van der Laan. Zij hebben van ons al een persoonlijk bericht ontvangen. Maar tevens willen we dit ontwerp nu alvast aan u voorleggen. Een uitgebreidere presentatie van het definitieve T-shirt zal volgen op de najaarsvergadering.

Vanaf deze plaats wil ik alle inzenders heel erg bedanken voor hun creatieve inzet, voor iedereen die het nu niet is geworden of niet heeft meegedaan volg er over 5 jaar bij het volgende lustrum wellicht een volgende kans.
Daarnaast wil ik de 5 juryleden heel erg bedanken voor de moeite die ze hebben genomen om alle ontwerpen goed tegen het licht te houden en kritisch te beoordelen. Zonder jullie waren was het heel erg moeilijk geweest om een keuze te maken.

Veronique Fleuren

winnaar ontwerpwedstrijd


Volg ons via