Beste oldtimerliefhebber,

Heb jij vandaag ook zo genoten van de Omloop Het Nieuwsblad? De voorjaarskoersen in de Vlaamse Ardennen leveren altijd schitterende TV-beelden op, wat een prachtige streek is dit toch! 

Ook op vier wielen valt er veel moois te ontdekken in de Vlaamse Ardennen. Wij zijn dan ook blij om de 9e editie van OPEL OLDIES ON TOUR te mogen organiseren in dit decor. 

Op zondag 30 april 2023 zullen we te gast zijn bij Opel Garage Dhont in Gavere en naar goede gewoonte gaan we er weer een groot Opel-volksfeest van maken. 

Het concept zal grotendeels identiek zijn aan eerdere edities. We voorzien dus een dagvullend programma met toeristische rondrit op eigen tempo, fotozoektocht, lunchpakket voor een gezellige picknick, keuvelen op de parking bij aankomst, open bar, barbecue voor wie wenst, etc.  

Het treffen staat open voor alle klassieke Opels, ongeacht type en bouwjaar. Alle info is te vinden op de affiche in bijlage. 

Om de opkomst correct te kunnen inschatten, vragen wij in te schrijven voor 15 april via het inschrijvingsformulier in bijlage

Wij kijken er naar uit om jullie talrijk te mogen verwelkomen!

Verdere info via: Philip Copmans – email:  – GSM 0476/88.45.42

PS: Vergeet ook niet onze facebook pagina regelmatig te checken voor updates!

Met vriendelijke groeten,

Het OPEL OLDIES ON TOUR team

 

P.S. Voor de link naar inschrijven enz. klik in de agenda op dit evenement.

 


Volg ons via