Hilversum, 11 februari 2015  – Opel is de bekendste sponsor in het Nederlandse voetbal. Dit blijkt uit het meest recente onderzoek van  Repucom, een toonaangevend internationaal onderzoeksbureau op het gebied van sponsoring en marketing. De autofabrikant blijft hiermee andere bekende voetbalsponsors als Aegon, Philips en ING voor.

In het juli nummer van Het Automobiel Klassiekermagazine staat een interessant vergelijkingsartikel over beide coupés, die destijds in dezelfde vijver van potentiële kopers visten met – zoals

Onder de titel "Allereerste in Nederland" geeft redacteur Ton Lohman het resultaat van één van zijn speurtochten naar origineel Nederlandse klassiekers. Hij is daarbij gestuit op de Opel GT.

Van ons lid Geert Snellen is bekend dat hij niet snel tevreden is als het op de details van zijn Opel GT aankomt. Dat hebben we vorig jaar nog kunnen zien tijdens de Technische dag bij Patrick Suselbeek, waar de GT van Geert tot middelpunt van de werkplaats was ‘verheven’. Het aantal eerste prijzen bij de diverse concoursen in binnen- en buitenland is dan ook legio.

Volg ons via