De voorbereidingen voor het europatreffen van 2017 zijn in volle gang en daar hoort natuurlijk ook een mooie poster bij! Omdat we deze poster voor jullie maken mogen jullie ook kiezen welke poster het gaat worden! We hebben een drietal ontwerpen waaruit jullie kunnen kiezen! Klik op één van de onderstaande foto's om ze op volledige grootte te bekijken!

Lees meer...

Beste clubleden,

Het heeft een tijdje geduurd maar hier is dan de uitslag van de ontwerpwedstrijd voor het herinnerings T-shirt 40 jaar Opel GT Club Nederland & 25e Opel GT Europa-treffen 2017.

Lees meer...

1 maart 2016, dat is de deadline van de ontwerpwedstrijd voor het jubileum T-shirt van 40 jaar Opel GT Club / Europatreffen 2017.

Heeft u uw ontwerp al aangeleverd? Als dat niet het geval is dan heeft u nog een week de tijd om uw ontwerp op te sturen!

Lees meer...

Breda – De Opel  GT Concept staat als wereldprimeur op de 86e Internationale Autoshow van Genève (3 t/m 13 maart). Deze trendsettende sportauto etaleert de innovatieve slagkracht van Opel. Kijk eens naar de verbluffende vormen, zo puur en passioneel. Hier staat een sportieve atleet, ook in technisch opzicht, met een achter de vooras geplaatste motor – voor een ideale gewichtsverdeling – en achterwielaandrijving. De auto heeft

Lees meer...

Hilversum, 11 februari 2015  – Opel is de bekendste sponsor in het Nederlandse voetbal. Dit blijkt uit het meest recente onderzoek van  Repucom, een toonaangevend internationaal onderzoeksbureau op het gebied van sponsoring en marketing. De autofabrikant blijft hiermee andere bekende voetbalsponsors als Aegon, Philips en ING voor.

Lees meer...

In het juli nummer van Het Automobiel Klassiekermagazine staat een interessant vergelijkingsartikel over beide coupés, die destijds in dezelfde vijver van potentiële kopers visten met – zoals

Lees meer...

Volg ons via