De Opel GT Club Nederland werd opgericht op 23 april 1977 door Dieter Glasz †. Na een vliegende start, waarbij het ledental in korte tijd tot 150 opklom heeft deze groei zich over de jaren heen doorgezet tot het huidige niveau: al enige jaren telt onze club ongeveer 350 leden.

Ook voor eigenaren van de nieuwe Opel GT, gebouwd in de periode 2007 – 2009, is de Opel GT Club Nederland inmiddels een vertrouwde omgeving aan het worden.

Als lid of donateur maakt u deel uit van een hechte club enthousiaste geestverwanten die elkaar met raad en daad terzijde staan bij hun gemeenschappelijke hobby.

Naast de vele evenementen die jaarlijks worden georganiseerd heeft de Opel GT Club Nederland sinds de oprichting een clubblad dat vier keer per jaar verschijnt.

Dit clubblad is in de loop van de jaren geëvolueerd tot een glossy magazine waarin ieder kwartaal weer een grote verscheidenheid aan artikelen wordt opgenomen: van verslagen van evenementen tot technische artikelen, er is voor ieder wat wils.

Op deze website vindt u onder andere het laatste nieuws, onze evenementenkalender van binnen- en buitenlandse activiteiten, fotoreportages van recente evenementen en links naar een groot aantal gerelateerde websites.

Voor vragen kunt u altijd terecht bij een van onze bestuursleden: via de contactpagina kunt u een e-mail sturen met uw naam en telefoonnummer en/of e-mail adres. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Volg ons via